Webwinkel

SimTrauma is sinds 2010 DE plek waar de traumasimulant terecht kan voor een ruime keuze in grime- en ensceneringsartikelen van hoge kwaliteit.

In de webwinkel van SimTrauma vind je nagenoeg alles wat je nodig hebt om grimes ten behoeve van trauma- en patiëntsimulatie te maken of daarvoor bedoelde ensceneringen te creëren. Daarnaast is er ook aandacht voor special effects, die vaak als inspiratiebron dienen en kijk-en lees werk met betrekking tot zowel traumasimulatie als special effects.


Vanwege de groeiende vraag naar materialen voor Halloween, Carnaval en andere feestelijke gelegenheden waar bloederige effecten gewenst zijn is er hier-en-daar een wat ruimere keuze aan kleuren en/of typen van een product te vinden dan strikt noodzakelijk voor traumagrime alleen.


Let op: ik ben géén bol.com; ik probeer zo snel mogelijk zaken te versturen, maar na 15:00 bestelde artikelen worden zowiezo pas de dag er na op zijn vroegst verstuurd. Ik heb een gewone 9-5 baan naast SimTrauma en verpak de bestellingen of 's morgens heel vroeg of 's avonds als ik thuis ben. Op zaterdag en zondag bestelde artikelen verstuur ik op maandag. Heb je haast met een bestelling, geef dit dan aan (!!) in de opmerkingen-box bij de bestelling.